Blodspor og ødeleggelser etter 7. oktober-massakren i kibbutz Kissufim ved grensen mot Gaza. (Foto: Flash90)

Vitne beskriver gjengvoldtekt under 7. oktober-massakren

I tillegg til drap og kidnapping var også voldtekt en del av angrepsplanen til Hamas-terroristene.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Politietterforskere i Israel har samlet inn vitnesbyrd fra vitner og ofre for seksuelle overgrep utført av Hamas-terrorister under massakren 7. oktober. Oppdraget til etterforskerne er å straffeforfølge gjenlevende terrorister som sitter i israelsk varetekt, skriver avisen Ha’aretz.

De seksuelle overgrepene utført av Hamas-terrorister inkluderer gruppevoldtekt, kjønnslemlestelse og nekrofili. Mange av ofrene er drept og kan ikke fortelle sine historier, men både bevis og vitner kan bekrefte en del av ugjerningene som ble gjort.

Et øyevitne har fortalt politiet at hun var vitne til gjengvoldtekt av en ung kvinne som hadde forsøkt å gjemme seg for Hamas-terroristene. Vitnet har i avhør fortalt at hun så kvinnen ble voldtatt før hun ble sendt videre til en ny mann.

En av voldtektsmennene skal så ha skutt den unge kvinnen i hodet. Etterpå lemlestet de liket hennes, blant annet ved å skjære av henne brystene.

Også redningspersonellet som fant og identifiserte de døde fant klare bevis på at Hamas-terroristene utførte seksuelle forbrytelser. Flere av de drepte kvinnene ble funnet nakne og kroppene deres viste klare tegn på overgrep.

Over 3000 terrorister stormet inn i Israel den 7. oktober. Rundt 1500 terrorister ble drept inne i Israel i kamper med israelske styrker, men flere hundre ble også pågrepet og tatt til fange i live. Flesteparten har erkjent å ha deltatt i massakren, hvor over 1400 mennesker ble drept.

For å knytte de mistenkte opp mot de ulike handlingene som ble begått under massakren går politietterforskere gjennom rundt 50.000 videofiler. I tillegg brukes vitnebeskrivelser av overlevende i etterforskningen.

En av utfordringene til etterforskerne er at mange av likene var ille tilredt og at likene på grunn av kaoset i kjølvannet av angrepet ikke ble undersøkt like nøyaktig som de normalt ville blitt. Likevel er det betydelige bevis på at Hamas utførte systematiske seksuelle overgrep.

Pågrepne terrorister har i avhørt forklart at i tillegg til å drepe og kidnappe, så var også voldtekt en del av angrepsplanen deres.

Etterforskerne har også klart å knytte terroristene opp mot drap og andre lovbrudd. En terrorist forklarte i avhør at han hadde drept en mann og en kvinne med en hammer og beskrev en tatovering på kvinnens kropp. Etterforskerne fant senere kvinnen som var alvorlig skadet, men ikke død, og den drepte mannen. Skadene samsvarte med terroristens forklaring om at han hadde brukt en hammer.

En av de fengslede terroristene ble fotografert mens han halshugget en israelsk soldat. I avhør har han forklart at han hadde trent på angrepet i flere år. Han har videre forklart at det ble gitt en «religiøs tillatelse» til å drepe barn, fordi de «en dag vil vokse opp til å bli soldater».

Terroristen sier de halshugget flere av ofrene sine for å spre frykt blant israelerne. I avhør har han også sagt at han «ikke angrer et øyeblikk» på det han har gjort. På spørsmål om hva som skiller Hamas med IS svarte han: «Med tanke på brutalitet er det ingen forskjell».

Overfylte likhus gjør at mange lik blir lagret i kjølecontainere ved militærbasen Shura. Den enorme mengden døde mennesker gjør at at man ikke får sikret bevis i like stor grad som før. (Foto: Flash90)

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart