Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vitne beskriver gjengvoldtekt under 7. oktober-massakren

Blodspor og ødeleggelser etter 7. oktober-massakren i kibbutz Kissufim ved grensen mot Gaza. (Foto: Flash90)
I tillegg til drap og kidnapping var også voldtekt en del av angrepsplanen til Hamas-terroristene.

Politietterforskere i Israel har samlet inn vitnesbyrd fra vitner og ofre for seksuelle overgrep utført av Hamas-terrorister under massakren 7. oktober. Oppdraget til etterforskerne er å straffeforfølge gjenlevende terrorister som sitter i israelsk varetekt, skriver avisen Ha’aretz.

De seksuelle overgrepene utført av Hamas-terrorister inkluderer gruppevoldtekt, kjønnslemlestelse og nekrofili. Mange av ofrene er drept og kan ikke fortelle sine historier, men både bevis og vitner kan bekrefte en del av ugjerningene som ble gjort.

Et øyevitne har fortalt politiet at hun var vitne til gjengvoldtekt av en ung kvinne som hadde forsøkt å gjemme seg for Hamas-terroristene. Vitnet har i avhør fortalt at hun så kvinnen ble voldtatt før hun ble sendt videre til en ny mann.

En av voldtektsmennene skal så ha skutt den unge kvinnen i hodet. Etterpå lemlestet de liket hennes, blant annet ved å skjære av henne brystene.

Også redningspersonellet som fant og identifiserte de døde fant klare bevis på at Hamas-terroristene utførte seksuelle forbrytelser. Flere av de drepte kvinnene ble funnet nakne og kroppene deres viste klare tegn på overgrep.

Over 3000 terrorister stormet inn i Israel den 7. oktober. Rundt 1500 terrorister ble drept inne i Israel i kamper med israelske styrker, men flere hundre ble også pågrepet og tatt til fange i live. Flesteparten har erkjent å ha deltatt i massakren, hvor over 1400 mennesker ble drept.

For å knytte de mistenkte opp mot de ulike handlingene som ble begått under massakren går politietterforskere gjennom rundt 50.000 videofiler. I tillegg brukes vitnebeskrivelser av overlevende i etterforskningen.

En av utfordringene til etterforskerne er at mange av likene var ille tilredt og at likene på grunn av kaoset i kjølvannet av angrepet ikke ble undersøkt like nøyaktig som de normalt ville blitt. Likevel er det betydelige bevis på at Hamas utførte systematiske seksuelle overgrep.

Pågrepne terrorister har i avhørt forklart at i tillegg til å drepe og kidnappe, så var også voldtekt en del av angrepsplanen deres.

Etterforskerne har også klart å knytte terroristene opp mot drap og andre lovbrudd. En terrorist forklarte i avhør at han hadde drept en mann og en kvinne med en hammer og beskrev en tatovering på kvinnens kropp. Etterforskerne fant senere kvinnen som var alvorlig skadet, men ikke død, og den drepte mannen. Skadene samsvarte med terroristens forklaring om at han hadde brukt en hammer.

En av de fengslede terroristene ble fotografert mens han halshugget en israelsk soldat. I avhør har han forklart at han hadde trent på angrepet i flere år. Han har videre forklart at det ble gitt en «religiøs tillatelse» til å drepe barn, fordi de «en dag vil vokse opp til å bli soldater».

Terroristen sier de halshugget flere av ofrene sine for å spre frykt blant israelerne. I avhør har han også sagt at han «ikke angrer et øyeblikk» på det han har gjort. På spørsmål om hva som skiller Hamas med IS svarte han: «Med tanke på brutalitet er det ingen forskjell».

Overfylte likhus gjør at mange lik blir lagret i kjølecontainere ved militærbasen Shura. Den enorme mengden døde mennesker gjør at at man ikke får sikret bevis i like stor grad som før. (Foto: Flash90)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart