Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

To unge israelere angrepet med kniv av 15 år gammel palestinsk terrorist

Bildet skal vise kniven som angriperen brukte i angrepet 13. mars 2023. (Foto: Israelsk politi)
En 15 år gammel palestiner gikk til angrep med kniv på en kontrollpost utenfor Jerusalem onsdag morgen.

Terroristen Muhammad Abu Hamed (15) kom fra landsbyen al-Khader på Vestbredden, ifølge palestinske medier. Han kom syklende til en israelsk kontrollpost ved den såkalte tunnelpassasjen sør for Jerusalem onsdag morgen. Ved kontrollposten trakk han en kniv og angrep to personer i de israelske sikkerhetsstyrkene som skal være en 18-19 år gammel kvinne og en 25 år gammel mann. Angriperen ble nøytralisert av sikkerhetsstyrkene, opplyser israelsk politi.

I følge en rapport fra den norske Marinejegerkommandoen er ethvert angrep med kniv innenfor en radius av 6-8 meter å betrakte som et dødelig angrep. Kommandoen viser også til at det svenske politiets livvaktsavsnitt betrakter ethvert angrep med kniv innenfor 10 meter som et dødelig angrep. Konklusjonen i rapporten er: «Angrep med kniv er et av de angrep som det er vanskeligst å forsvare seg mot. Dette da et slikt angrep medfører stor fare og ofte skaper et høyt stressnivå hos den som blir angrepet.» Les mer om trusselen fra knivangrep.

Palestinske myndigheter gjør det klart for barna, gjennom skole og medier, at det er forventet at de kjemper og ofrer sitt liv. Palestinske barn blir opplært til at de ikke er skapt for glede, men martyrdød. Palestinske mindreårige vet at de selv og deres familie vil bli rikelig økonomisk belønnet og æret dersom de gjennomfører terror.

Les mer om hvordan palestinske barn blir misbrukt av palestinske myndigheter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart