Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PA: – Sentrale Gaza drukner i mat og bistand

PA-rapport fra Gaza. (Foto: Skjermbilde, PMW)
Se de palestinske selvstyremyndighetenes (PA) reportasje fra Gaza som du ikke kommer til å se i norske medier.

Den 7. oktober 2023 ble Israel rammet av Israel den verste massakren mot jøder siden Holocaust. Flere tusen terrorister stormet inn i Israel fra Hamas-kontrollerte Gaza, og angrep forsvarsløse babyer, barn, kvinner, eldre og menn. Over 1200 ble myrdet, utallige ble torturert, brent eller gjengvoldtatt. Flere familier ble utslettet og minst 21 barn mistet foreldrene sine og over 4800 ble skadet på kropp og sjel. Hamas angrep flere israelske byer med mer enn 5000 rakettangrep og 250 ble kidnappet til Gaza. Siden den gang har 110 gisler blitt løslatt eller reddet av Israel og minst 26 gisler er blitt myrdet. Massakren er den direkte årsaken til den pågående krigen mot Hamas i Gaza. Siden den gang har terrororganisasjonen Hizbollah i Libanon sluttet seg til Hamas sin terrorkrig mot Israel og angrepet israelske byer med flere tusen rakettangrep.

Mer enn åtte måneder etter massakren fortsetter rakettangrep mot israelske byer fra blant annet Gaza og Libanon.

Siden massakren har internasjonale medier (inkludert norske medier), organisasjoner, politikere og andre spredt grov anti-israelsk propaganda med påstander om at Israel bruker sult som et våpen mot innbyggerne i Gaza. Dette til tross for overveldende bevis på at det ikke er mangel på mat i Gaza.

MIFF har kontinuerlig gjort oppmerksom på at Israel har oversvømmet Hamas-kontrollerte Gaza med nødhjelp og mat.

Hamas, som sto bak den godt planlagte massakren mot Israel og de palestinske selvstyremyndighetene (PA), som norske skattebetalere har vært med på å finansiere i flere tiår, fortsetter å spre sin anti-israelske propaganda og verden kjøper løgnen igjen og igjen.

Mens Hamas og PA får verden til å gå i fella, forteller PAs TV-reporter i Gaza en helt annen historie, som norske medier ikke gir nordmenn innblikk i.

I rapporten sier PA-reporteren at mens innbyggerne i Nord-Gaza mangler mat og lider av for høye priser, drukner innbyggerne i sentrale Gaza i bistand og mat: – Den sentrale delen [av Gaza] drukner i bistand og mat, mens nord i [Gaza] har for lite mat og stigende priser. [PA-TV, 26. juni 2024]

PA TV-reporteren sa også at: – De offentlig ansatte får ikke hevet lønnen. I mellomtiden sitter kjøpmennene igjen med mat som blir for gammel eller tvunget til å sette ned prisene. [PA TV, 22. mai 2024]

Det er ingen hemmelighet at Hamas kontrollerer alt som skjer i Gaza, inkl. rapportering av tapstall, penger, nødhjelp og mat. Derfor har FN halvert antall drepte kvinner og barn i Gaza. FN har også innrømmet at det ikke er mangel på mat i Gaza.

Palestinian Media Watch (PMW), som har oversatt rapporten, har tidligere påpekt at innbyggere i Gaza har fortalt at terrorgruppen Hamas, som har kontrollert enklaven med jerngrep siden 2007, hindrer innbyggerne i å ta ut pengene sine fra banken. Innbyggerne sa at Hamas anser minibankene som deres «private eiendom».

Se mer i klippet under:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart