Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Meimad: Ingen anbefaling

Rabbiner Michael Melchiors parti, Meimad, bestemte seg før valget for ikke å støtte Ehud Barak, selv om Melchior har sittet i hans regjering og ble valgt på en samlingsliste sammen med Arbeiderpartiet og Gesher, David Levys parti. (David Levy støtter Sharon.)

Meimad vedtok å ikke gi noen anbefaling til velgerne, men at de må finne ut selv hvem de vil stemme på. Bakgrunnen for den manglende støtten til Barak, er først og fremst de store innrømmelsene angående Jerusalem og Tempelfjellet.

De andre religiøse partiene (Shas og United Torah Judaism) har vedtatt å støtte Sharon. Det gjør de med liten glede, for Sharon mener også at de religiøse har sikret seg for mye makt og penger på flere felter. Men han er, sett fra deres side, et klart mindre onde enn Barak, som har tatt til orde for en «sekulær revolusjon». – Tempelfjellet og Jerusalem virker nok også inn for de fleste.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart