Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Eksklusivt intervju med Ariel Sharon

- Israel vil ikke føre diplomatiske forhandlinger under ild. Det er grunn til optimisme, Det er de to hovedbudskapene som statsminister Ariel Sharon vil ha ut, og stadig understreker i et intervju med Jerusalem Post.

– Islamsk Jihad, Hamas og Hizbollah samarbeider med deler av de palestinske sikkerhetsstyrkene, og dette er en ny situasjon.

Er Arafat ansvarlig for terrorismen?

– Arafat har full kontroll. Gir han direkte ordrer? Det er ikke hans måte å gjøre det på. Men det er et faktum at han så bombekastergranatene som et hinder for ham til å komme til Washington, derfor stoppet han bombekasterangrepene. […] Han [Arafat] kontrollerer palestinsk media, som sender ut fryktelig propaganda hver dag.

 

Hva med bosetningene?
– Jeg ser ikke problemet omkring temaet «bosetninger». I Oslo-avtalene står det, tror jeg, at inntil vi har en fredsavtale, skal vi ikke snakke om bosetningene. Hvis vi skaper fred, hva er da problemet med bosetningene? Hvem ødelegger de for? Bor det ikke israelske arabisk-palestinske i Nasareth? Og et høyt antall i Beersheba, Lod og Ramle? Hva er problemet? Jeg ser ikke problemet. Så lenge det ikke er fred, er ikke dette noe tema. Og i en fredsperiode, hva er galt (med jøder i bosetninger)?

Sharon forteller også at operasjonen i Gaza, inn i område A, ikke var den første. Det har vært flere lignende operasjoner, men her brukte IDF kjøretøy, det var nytt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart