Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Amerikanske kristne

I mars var den israelske rabbineren Berel Wein på besøk i USA. Han har en fast spalte i Jerusalem Post. Han skriver bl. a. om det inntrykket han fikk ut fra alle dem som uttalte seg til ham (som er kledd slik at alle kan se at han er jøde). Her er hans uttalelser om dette, fritt gjengitt:

Det er mye støtte for Israel i USA. En stor del av denne støtten bygger på religion og tro, først og fremst kristen tro. For mange kristne amerikanere er Jerusalem og Tempelfjellet steder som er virkelige for dem, på en måte som Kosovo og Bagdad ikke er.

Når palestinerne sier at jødene ikke har noen historie på Tempelfjellet, at det aldri har vært noe jødisk tempel der, er det blasfemi for de fleste kristne. Det er å fornekte deres eget religiøse grunnlag og det som står i Bibelen.

Wein tenker ikke her på fundamentalistiske, kristne grupper som er trofaste venner at Israel fordi de har en sterk, messiansk tro. Han tenker på de brede lag av kristne som ikke er «født på ny», men som forstår hvor falske mange av palestinernes påstander virkelig er.

Vår kommentar: Kanskje det ville virke slik i Norge også hvis våre medier hadde fortalt hva palestinerne virkelig sier?

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart