Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Livet med terrorfrykt

Tre korte notiser illustrerer å leve med terror:

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israel er hjemme
Ira Millman gikk sammen med sin datter Dani (12 år gammel) i en gate i Tel Aviv. De gikk forbi stedet hvor over 20 ungdommer noen dager før ble drept i en terroraksjon. Familien hadde flyttet fra USA til Israel noen få måneder før. Det var etter den fryktelige terror-aksjonen som drepte over 20 israelske ungdommer.
Dani snudde seg mot faren og sa: «Hvis noe skulle hende med meg, vil jeg du skal vite at det var her jeg ønsket å være.»

 

Terrorfrykt
50 % av israelske barn har holdt seg hjemme fra skoleturer i år fordi foreldrene deres fryktet for deres sikkerhet.
Fra Fatah
Fatah er Arafats egen organisasjon, som igjen er en del av PLO. Onsdag 20.6 utstedte denne organisasjonen et flygeblad: «Bosetterne og soldatene skal ikke få ro en eneste dag. Den militære fløyen [av Fatah] er ikke bundet av avtalene [som USA ved CIA-sjef Tenet har fått i stand]… Vi vil drepe dere [israelske bosettere og soldater] ved hvert veikryss, i hver gate, blant steiner og trær. Alt det forsvaret dere organiserer vil ikke beskytte dere.»
Med andre ord: Arafat holder denne våpenhvilen for narr akkurat som tidligere våpenhviler.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart