Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Min venn er en morder

Israeleren Sheila Raviv forteller: På onsdag traff jeg en venn. Han heter Hassan og er en israelsk araber som har familie i Betlehem [som ligger i Arafats område]. Jeg kjenner ham som altmuligmann på det gamlehjemmet hvor mine svigerforeldre bodde.

For et år siden begynte han å studere databehandling. Det var bare ledig på et kurs som en muslimsk gruppe holdt. Etter hvert ble han mer og mer opptatt av Islam. Han fortalte hvor fint det er å være praktiserende muslim. Vi syntes det var fint å treffes noen ganger alene og diskutere situasjonen. På onsdag sa han at det var trist at han ikke fikk besøke familien i Betlehem pga. avstengningen. Men han forstod grunnene til at Israel ikke kan slippe palestinerne inn.

Plutselig utbrøt han: «Arafat ønsker ikke fred. Han er en krigshest som ønsker at muslimer skal fylle opp Israel og kaste ut jøder og kristne.» Jeg spurte om tingene ville være bedre uten Arafat og hans korrupte klikk. «Arafat har lykkes med å forgifte tankene til hele det palestinske folket,» svarte han. «De tror at hele Israel tilhører dem og at de vil få evig salighet hvis de er villige til å dø for sin tro,» svarte han.

«Lederne i Hamas, Islamsk Jihad og Hizbollah, og PLO i det palestinske området, er 10 ganger mer voldelige enn Arafat. De vil drepe og lemleste alt som beveger seg og kalles jøde. Og palestinerne er så opphisset at de ikke vil godta en fredelig løsning. De tror at jøder og kristne må drives ut [rimeligvis med terror]. Hvis ikke, vil de starte en total krig mot Israel, og de tror at de får hjelp av alle de arabiske folkene i området.» Han sa at dette er sier lederne «i hvert møte, i hver moské og på hver TV-sending. De arbeider for hellig krig mot de vantro. Jeg mener personlig at hvis ikke europeere og amerikanere våkner opp for sannheten, vil vi alle ganske snart dø.»

I går viste det seg at Hassan hadde vært i den israelske etteretningens tjeneste i 14 år. Hans kontakt var oberstløytnant Yehuda Edri. Under et planlagt møte i går trakk Hassan plutselig opp et våpen og drepte Edri. Han skjøt også en av hans livvakter i bilen og flyktet deretter. Men den andre livvakten fulgte etter og skjøt Hassan, så han døde også. Dette skjedde like i nærheten av gamlehjemmet hvor han arbeidet.

Arafats hat-lære kunne altså få en hyggelig, vennlig familiefar til å bli en kaldblodig morder. Jeg føler umiddelbart at noen må ha truet hans kone og barn på livet for å tvinge ham til dette. Men det vil vi aldri få vite.

Så langt Sheila Raviv. Ifølge nyhetsmeldinger var Hassan Abu Sha’ira ikke israelsk araber, men bodde i flyktningeleiren El Aida i Betlehem. Som kilde for etterretningsvesenet har han vel fått større rettigheter enn palestinere flest hadde.

En lett bearbeidet oversettelse av slik Sheila Raviv forteller tilJerusalem Post 15.6 om hvordan hun fikk oppleve «situasjonen» på nært hold.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart