Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

juli 12, 2001

Sensur på hatpropaganda

Snille og hyggelige nordmenn har vanskelig for å tro det når vi sier at NRK og andre store medier driver en systematisk forfalskning av nyhetsstoffet

«Våpenhvile» ifølge PA

En varig fredsløsning hvor det også finnes et Israel er umulig for palestinerne. Og en våpenhvile er ansett som negativt, de oppfatter det som en godkjennelse av Israels «okkupasjon». Det palestinske styret har likevel godtatt en våpenhvile fordi det frykter for at Israel skal fjerne Arafats styre.

Min venn er en morder

Israeleren Sheila Raviv forteller: På onsdag traff jeg en venn. Han heter Hassan og er en israelsk araber som har familie i Betlehem [som ligger i Arafats område]. Jeg kjenner ham som altmuligmann på det gamlehjemmet hvor mine svigerforeldre bodde.

Arafat kan gjenvinne tillit

Israels utenriksminister, Shimon Peres, sa i går i et intervju at han føler at palestinernes leder, Yasser Arafat, kan gjenvinne tillit overfor de israelske innbyggerne.

Sivile skytes i trafikken

Bare i morgentimene i dag har fire israelere blitt beskutt mens de kjørte. En mann ble kritisk såret etter at han fikk skudd i hodet og

0

Your Cart