Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Fattigdom og nød i palestinske områder

Mer enn 600 palestinere er drept det første året med vold. 148 av dem var under 18 år. 14.405 palestinere er blitt alvorlig såret, mange invalidisert.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

I 1996 var arbeidsledigheten på 23,8 %. I september 2000 var den kommet ned på omtrent 10 %. Nå er den nesten 40 %, og det er ventet at den vil stige til 50 % i løpet av noen måneder.

De arabiske landene har lovt nesten 10 milliarder kroner i støtte til Arafats områder. Bare 150 millioner er kommet. Den vesle hjelpen har araberne gitt utenom Arafats styre og gjennom f. eks. FN-organisasjoner.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart