Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Meningsløs «fredsplan»

Arabiske ledere holder toppmøte i Beirut. Der er det berømte "fredsforslaget" fra Saudi-Arabias kronprins Abdullah lagt fram.

Det bekrefter det vi har skrevet tidligere: Den «freden» forslaget legger fram, er meningsløs. For forslaget inneholder krav om at de arabiske flyktningene fra 1948 (palestina-flyktningene) skal ha rett til å vende tilbake. Og da vil det bety en «fred» med et «Israel» med arabisk flertall. Jødene vil, i så fall, være tilbake til den statusen de har hatt i århundrer: Overlatt til flertallets «nåde», konstant diskriminert og tidvis voldelig forfulgt – slik også andre etniske og religiøse minoriteter blir i den arabiske verden.

De arabiske topplederne forlanger at de arabiske flyktningene skal kunne velge mellom full erstatning og å vende tilbake til sine opprinnelige hjem (som i de fleste tilfeller ikke lenger eksisterer, fordi Israel i dag har langt flere innbyggere enn i 1948). Det er de samme arabiske lederne som nekter overhodet å høre om, for ikke å si forhandle om, noen form for erstatning til de jødiske flyktningene fra omtrent samme tid. Det har flyktet flere jøder fra arabiske land enn arabere fra Israel. Jøder skal betale erstatning, ikke få det.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart