NB! Mindre enn 100 ledige billetter til Gamle Logen onsdag

Det vil sannsynligvis IKKE bli anledning til å kjøpe billetter ved inngangen.

Bestill din billett på forhånd nå!

Bin Laden-terrorister i Israel

Israelske og amerikanske eksperter frykter en ny terrorbølge, etter at nærmere 150 terrorister fra Hizbollah og Al-Qaeda har tatt seg inn i Israel i påsken.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Denne nyheten ble presentert for norske lesere av avisen Dagen, lørdag 6. april. Deres kilde er pressebyrået Debka, som har spesialisert seg på etterretningsnyheter.

Israel og USA samarbeider nå tett for å pågripe terroristene, som tok seg inn på de israelske middelhavsstrendene i ly av de seks store terroraksjonene i slutten av mars.

Ifølge Debka skal terroristene ha brukt gummibåter, som hver kan frakte 10-12 terrorister med våpen og utstyr. Fotsporene i sanden viser at det dreier seg om kommando-trente terrorister med oppakninger på fra 40 til 70 kilo. Det tyder på at terroristene har tatt med seg store mengder sprengstoff og våpen, kanskje til og med raketter eller små «skitne» atombomber.

Debka kan avsløre at israelsk etterretning var sikre på at det var landsatt terrorister første påskedag, 31. mars. Derfor ble hovedveien mellom Tel Aviv og Haifa stengt langs en 11 mil lang strekning.

Venter på signal
Ekspertene antar ifølge Debka at terroristene dro til forhåndsavtalte skjulesteder enten hos israelske arabere eller i palestina-arabiske byer i Judea/Samaria, for eksempel i Nablus eller Ramallah.

I tråd med Bin Ladens operasjonsmetoder antar man at terroristene holder seg i ro inntil de får et forhåndsavtalt signal i kode. Man vet ikke hvem som skal utstede signalet. Det kan være Arafat selv. Men det kan også være Osama Bin Laden eller nestlederen hans, Ayman Zawahri.

Frykter enorm terrorbølge
Den enorme terror-bølgen de israelske og amerikanske ekspertene nå frykter, kan ha et skade-potensiale som langt overstiger alt Arafats folk hittil har fått i stand, og må snarere sammenlignes med terroraksjonene i USA 11. september i fjor.

Pressebyrået Debka spekulerer også i om det står statlige etterretningsbevegelser bak denne alvorlige infiltrasjonen på israelsk territorium.

(Utdrag fra artikkel i Dagen, av sjefsredaktør Odd Sverre Hove.)

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart