Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Muslimsk jødehat

I artikkelen Eksplosjon i Tunisia fortalte vi om terror-angrepet mot en kjent synagoge på Jerba-øya i Tunisia 11. april. Nå har Al-Qaida (Osama bin Ladens terror-nettverk) sagt at det står bak udåden, hvor 21 personer ble drept (av dem 14 tyskere).

Talsmannen Suleiman Abu Ghaith sa det slik, ifølge VG 23. juni: «Denne operasjonen ble gjennomført av en ung mann fra al-Qaida, som ikke orket å se sine brødre i Palestina bli drept mens jøder går rundt og nyter livet og fritt kan gjennomføre sine ritualer.»

Dette er den samme logikken som bidro til å drive så godt som hele den jødiske befolkningen bort fra de arabiske landene: «Hevn» mot jøder i arabiske land for de syndene jødene i Israel angivelig gjør.
Dersom araberne hadde behandlet jøder som ikke bor i Israel godt, og oppfordret andre land til å behandle dem godt (dvs. slik som andre blir behandlet), hadde det vært en slags logikk i kampen mot at jødene skal ha Israel som sitt eget land. Men når også jøder utenfor Israel blir behandlet som fiender, henger det ikke på greip å nekte dem sitt eget lille land.

7. mars i år publiserte vi artikkelen «USA bør kvitte seg med jødene», med sitater fra en predikant fra Departementet for islamske saker i Saudi-Arabia. Han heter Abdullah Bin-Matruk Al-Haddal. Han holdt talen 22. januar 2002 på Al-Jazeerah TV, som holder til i Qatar og blir lovprist som en moderne og pålitelig stasjon.

Der kaller han jødene for «brødre av aper og svin», og det er altså spesielt myntet på de amerikanske jødene. «Vi advarer USA og råder dem til å kvitte seg med jødene.»

Altså: De skal bort fra de arabiske land. De skal bort fra USA. Og nå begynner muslimsk forfølgelse av jøder i Europa for alvor, særlig i Frankrike. Men jødene skal, ifølge disse samme muslimene, ikke ha rett til noe eget land.

For oss andre bør det understreke kraftig at jødene trenger, og har rett til, sin egen ørlille stat i stedet for alt de er fordrevet fra.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart