Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

«Husarrest»

I slutten av juni ble det grundig meldt i våre medier at Arafat hadde fått lederen for Hamas, sjeik Ahmed Yassin, plassert i husarrest. Det er ufattelig at de ikke blir leie av å late som om de tror på dette opplegget.

Det er vel bare det intense jødehatet som får dem til å kaste over bord alle journalistiske standarden for gang på gang å gjengi, i tilsynelatende fullt alvor, palestinske meldinger som de vet er en ren bløff.

Vi viser til artikkelen Arafats arrestasjoner er en bløff. Der er det nevnt eksempler fra en tidligere «husarrest», som allerede da var langt ute i rekken.

Denne gangen varte den grundig meldte «husarresten» mindre enn en dag. Og så kom meldingen om at Yassin deltok i en demonstrasjon Hamas holdt 28.06. Han sa: «Jeg har ingen informasjon om noen ordre til å sette meg i husarrest. Det har ingen fortalt meg, derfor er jeg her.»

Det dreier seg om lederen for en organisasjon som står bak en betydelig del av selvmordsbombene. Hele opplegget er å holde israelerne for narr og strø salt i såret til de etterlatte og sårede.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart