Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Gen beskytter jøder mot alkohol

Jøder har vært kjent for å ha lavere misbruk av alkohol, enn det som er vanlig i Europa og Nord-Amerika. I en artikkel i britiske Daily Telegraph, legger forskere frem en teori om at en stor andel jøder er bærere av et spesielt gen som gjør dem motstansdyktige mot alkoholisme.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

En undersøkelse har vist at en genetisk mutasjon som minst en femtedel av jøder har, beskytter mot alkoholisme. Dette genet er også ganske vanlig blant asiater, men uvanlig blant hvite europeere. Denne undersøkelsen kan kanskje forklare hvorfor Israel har en av de laveste
andelen alkoholikere i den vestlige verden.

Ansvarlig for undersøkelsen, doktor Deborah Hasin, fra Columbia University og New Yorks psykiatriske institutt sier:
– Denne undersøkelsen føyer seg inn i rekken av bevis som hevder
at denne genetiske variasjonen har en beskyttende effekt mot
alkoholisme blant jødiske grupper.

Mutasjonen som kalles ADH2*2, er med på å avgjøre hvordan kroppen
bryter ned alkohol i blodet.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart