Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Påske-rengjøring

Tiden før påske er rengjøringstiden framfor noen i jødiske familier. I den forbindelsen finner Judy Siegel-Itzkovich det betimelig med en artikkel med advarsler om rengjøringsmidler.

Tiden før påske er rengjøringstiden framfor noen i jødiske familier. I den forbindelsen finner Judy Siegel-Itzkovich det betimelig med en artikkel med advarsler om rengjøringsmidler.

Sykehusenes avdelinger for øyeblikkelig hjelp får tre ganger så mange barnepasienter med forgiftninger og skader etter andre hjemmeulykker før påske som i året ellers. De har drukket ulike former for rensemidler, sprayet renseprodukter in i øynene eller andre ting.

Journalisten advarer mot å helle rengjøringsmidler over på brusflasker eller andre flasker som kan få barna til å tro at de kan drikke innholdet. Og generelt må alt holdes utenfor barns rekkevidde.
Det er også råd hva man skal gjøre hvis ulykken er ute. Det er telefonnummer til giftsentralen. Er det kommet noe i øynene, skal man la kaldt vann renne i 10 minutter. Man skal ikke la pasienten kaste opp hvis noe giftig er svelget, men la ham drikke flere glass vann.

Og ellers bør man aldri blande ulike rengjøringsprodukter, for det kan reagere på uventet måte og skape farlige gasser.
Rengjøringsmidler som fordamper kan utløse astma. Man bør lufte godt.

Relatert tema:
Jødedom


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart