Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

De unge støtter Likud

Ved siste valg fikk statsminister Ariel Sharons parti, Likud, 40 av de 120 mandatene i Israels parlament, Knesset. Det var en oppgang fra 19 i forrige periode. Arbeiderpartiet derimot gikk tilbake fra 26 til 19 mandater.

Utslagene er enda sterkere når vi ser på partiene som er i allianse med de to store partiene. Meretz, Israels «SV», gikk ned fra 10 til 6 mandater. Også de arabiske partiene gikk noe tilbake. Sentrum og høyresiden gikk sterkt fram.

Forskjellen mellom Likud og Arbeiderpartiet er stor også på andre måter. I aldersgruppen 18-21 år støtter ikke mindre enn 40 % Likud, mens bare 3 % støtter Arbeiderpartiet. Kjernevelgerne i Arbeiderpartiet er eldre.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart