Jøder og kristne

Det er en debatt blant kristne om hvilket forhold de skal ha til jødene. Noen legger stor vekt på å drive kristen misjon. Andre legger større vekt på at jødene har opplevd så mye negativt fra kristne gjennom historien at det nå er tid for å vise vennskap.

Det vil også bidra til å gi jødene et mindre negativt bilde av de kristne, og kristendommen, enn historien har gitt dem, og muliggjøre en meningsfylt dialog.

I den forbindelsen viser vi til følgende artikler:

USAs støtte skyldes de kristne
Gud velsigne president Bush

De gir eksempler på hvordan vennskap fra kristne har bidradd til å nyansere og justere jøders oppfatning av kristne og deres forhold til Bibelen. De er i det minste begynt å skille mellom ulike typer kristne.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart