Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sommerleir til vold

Mange i Norge kjenner av erfaring til hva det er å "dra på leir". Særlig kristne leirer har nok etterlatt mange minner hos mange.

Det palestinske styret har også brukt leirer i stor grad denne sommeren. Og i en tid hvor stadig flere innser at Arafat er et problem, har de gjort det slik at flest mulig av barna har besøkt ham i hans hovedkvarter i Ramallah.

Arafat har gjentatt sitt budskap til gruppe etter gruppe: De må følge eksemplet til Fares Odeh. Han var en 13 år gammel gutt som ble drept 8. november 2000 av israelske soldater. Det finnes et bilde av ham der han kaster stein mot en stridsvogn. Denne gutten får altså barna beskjed om å ha som sitt forbilde!

Arafat har for øvrig brukt Fares Odeh som mønster i en rekke taler og kommentarer tidligere også. Og nå gjorde han kjent at 10. juli skal markeres årlig som Fares Odehs dag.

Noen sommerleirer i Gaza er oppkalt etter Odeh eller andre palestinske «martyrer». En fotballturnering i Tulkarm ble oppkalt etter en annen Odeh, Adbel Baset Odeh. Det var selvmordsbomberen som utførte angrepet mot påskegjestene i Park Hotell i Netanya i mars 2002, den verste av en rekke episoder som tvang israelerne til å gå inn og ta kontrollen over store deler av det palestinske området.

Som man vil se: Det åndelige klimaet i det palestinske området oppfordrer til barnesoldater. Hadde det ikke vært fordi det er jøder som er motparten til disse barna, ville verden ha fordømt dette, som man fordømmer alle annen bruk av barnesoldater.

Og så er det nok ikke lenge til vi får høre at barnas vold er helt spontan, ingen har oppfordret til den, og foreldrene og andre forsøker å holde dem igjen. Og at Yasser Arafat fortjener sin Nobelpris.

Hovedkilde: Den arabiske journalisten Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post 13. juli 2003.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart