Advarer mot flere kidnappinger

Tre falne israelske soldater fikk torsdag kveld en verdig statlig markering i Israel, etter at deres døde kropper ble utlevert av Hizbollah i en fangeutveksling. Kistene var svøpt i israelske falgg, og båret av soldater fra det samme kampingeniør-korpset som de døde soldatene tilhørte. Hizbollah kidnappet dem i Libanon i år 2000.
Statsminister Ariel Sharon forsøkte å forsikre at slike kidnappinger ikke vil skje igjen:
– Israel vil ikke tillate noen fiende eller terrororganisasjon å gjøre kidnappinger og krav om løsepenger til en vane, sa Sharon. Israel har fortsatt minst fire savnede soldater, som man antar er i arabisk forvaring – enten døde eller levende. I israelske media er det den savnede navigatøren Ron Arad som får størst oppmerksomhet. Israelsk etterretning tror Arad er i fangenskap i Iran. (30.01)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart