Arafat kanaliserte EU-penger til terror

Penger fra den europeiske union ble bruk til å finansiere terror i intifadaens to første år. I denne perioden overførte EU omkring 10 millioner euro i måneden til den palestinske selvstyremyndigheten. Fra høsten 2002 ble pengestrømmen stanset, etter at det ble stilt spørsmål om bruk av pengene. Dokumenter som Israel konfiskerte fra Arafats hovedkvarter i mars 2002 avslørte en nær forbindelse mellom palestinernes leder og terrorgruppene.
EUs anti-svindel organisasjon (OLAF) tror dokumentene Israel har lagt frem er ekte, skriver den tyske avisen Die Welt. Langsomt erkjenner de europeiske landene at deres bidragspenger til palestinerne ble overført til terrorgrupper.
En israelsk familie som ble rammet av terror i august 2001, har saksøkt EU for 100 millioner shekel for deres indirekte støtte til terrorgrupper.(13.02)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart