Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Økonomiske problemer i Egypt

I Egypt som mange andre steder har finanskrisen de siste månedene gjort den økonomiske situasjonen vanskeligere. Men også før krisen hadde Egypt store problemer. De første 11 månedene i 2008 var det en prisstigning på over 20 prosent.

Det var flere streiker i landet. Noen ganger måtte sikkerhetsstyrker gripe inn. Noen forsøkte å organisere en generalstreik. Det lyktes ikke, men uroen i befolkningen ble synliggjort.
Finanskrisen har forverret situasjonen. I oktober falt børsen med 40 prosent, og lite tyder på at det vil ta seg opp igjen med det første.

Det kan bli ganske ødeleggende for tilliten dersom klager om fusk i statistikken bli bevist. Det blir påstått at regjeringen overdriver antall sysselsatte [og da underrapporterer arbeidsledigheten]. Det blir også påstått at prisstigningen blir underrapportert med hele 10 prosent.

Vanlige egyptere frykter at regjeringen blir nødt til å øke skattene og/eller redusere subsidiene. [Det kan ramme hardt hos et folk som fra før sliter med å få endene til å møtes.]

Kilde: En artikkel av Gil Geiler og Doron Peskin på ynetnews.com (Yediot Aharonot) 26. desember 2008. Begge forfatterne arbeider på Info-Prod Research (Middle East) Ltd.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart