Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Stort flertall støtter fangeutveksling

Mellom 70 og 80 prosent av israelerne støtter fangeutvekslingen som har sikret løslatelse av Gilad Shalit, viser ferske meningsmålinger. Dahaf instituttets måling for Yedioth Aharonoth viser en støtte på 79 prosent. Støtten blant kvinner er på hele 86 prosent, og bare 5 prosent er imot.

En tilsvarende måling gjennomført av Midgam for Kanal 10 fant støtte hos 69 prosent i befolkningen generelt. Til tross for støtten, kommer israelernes ambivalente føleler overfor avtalen tydelig fram.

50 prosent sier til Dahaf at de er bekymret for sikkerheten etter at hundrevis av terrorister er løslatt. 48 prosent sier de ikke er bekymret, fordi de stoler på IDF. 62 prosent sier til Madgam at de tror fangeutvekslingen vil forverre Israels sikkerhet. 32 prosent tror ikke det vil ha noen betydning.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart