Ministre reagerer på offentlig Iran-debatt

Tirsdag uttalte flere israelske ministere seg i kraftig ordelag mot den offentlige debatten som har pågått vedrørende et eventuelt angrep på Iran.

Debatten har blusset opp igjen etter nyheter om at IAFs jagerfly har vært på langdistanseøvelser i Italia og IDF har testet ballistiske raketter. Likud-minister uten portefølje, Benny Begin, sa til Hæren Radio søndag at debatten er et «uansvarlig svik.» Han kritiserte også tidligere Mossad-sjef Meir Dagan, som etter å ha forlatt stillingen har advart gjentatte ganger imot et Iran-angrep.

Begin mener dette er «tillitsbrudd» fra Dagans side. Etterretnings- og atomenergiminister Dan Meridor (Likud) reagerer også på debatten og hevdet overfor Ma’ariv at den ikke er «normal». – Jeg tror aldri før det har vært en slik debatt her. Ikke alt trenger å diskuteres offentlig, sa han.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart