Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Netanyahu kysser Abbas

Har du sett Benjamin Netanyahu og Mahmoud Abbas kysse hverandre på reklameplakater fra Benetton de siste dagene?

Det italienske moteselskapet United Colors of Benetton har lansert en ny og omstridt reklamekampanje, hvor verdens ledere omfavner hverandre med ømme kyss.

Manipulert
Bare ikke tro at USAs president Barack Obama og Venezuelas president Hugo Chavez frivillig har stilt opp for å bli fotografert mens de står og «kliner» foran et hvitt lerret. Nei, bildene Benetton bruker i sin «Unhate-kampanje» er kraftig retusjert i Photoshop.

I tillegg til å kysse sin søramerikanske rival Chavez, blir han framstilt i et kyss med president Hu Jintao i landet USA kjemper om verdensherredømme med: Kina.

Andre reklameplakater viser Tysklands rikskansler Angela Merkel mens hun kysser Frankrikes statsminister Nicolas Sarkozy, samt Sør Koreas president Lee Myung-bak i en like øm situasjon med Nord Koreas diktator og undertrykker Kim Jong-il.

Vatikan-reaksjon
En reklameplakat var så støtende at den måtte trekkes tilbake, etter store protester fra Vatikanet. Der kysset den katolske paven Benedict XVI med imamen Ahmed Mohamed el-Tayeb.

– Dette viser en alvorlig mangel på respekt for paven. Den fornærmer følelsene til de som tror og er en klar demonstrasjon på hvordan publisitet kan ødelegge de grunnleggende reglene for respekt for hverandre, sa en talsperson for paven overfor AFP.

Benetton har kommet med en offentlig beklagelse til katolske troende og forsikret om at hensikten aldri var å såre dem.

Netanyahu og Abbas
Den plakaten som likevel har fått mest oppmerksomhet i Israel er landets statsminister Benjamin Netanyahus «tillitsvekkende tiltak» med PA-president Mahmoud Abbas. Den israelske statslederen omfavner Abbas mens de kysser hverandre på munnen.

Unhate er en stiftelse som nylig ble opprettet av den italienske klesgiganten. De ønsker å «bekjempe hatkulturen» rundt om i verden. Gjennom kampanjebildene, hvor de på forhånd ikke har hentet inn godkjennelse fra de aktuelle statslederne, ønsker de å skape oppmerksomhet rundt sin nye stiftelse.

Stanse hatet
Benetton skriver i en pressepresentasjon av kampanjen at det er «på tide for United Colors of Benetton å stå opp for det vi tror på og vise sine sanne farger».

«Unhate», skriver de videre, betyr «å stanse hatet. Hat og kjærlighet er to motsetninger, men de er ofte i en delikat balanse. Vår kampanje kjemper for et balanseskifte: Ikke hat, stopp hatet (eng: UNHATE)!»

 

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart