Skjermdump av Asma Assads nettside etter hackingen.
Skjermdump av Asma Assads nettside etter hackingen.

– Jeg er konen til en ond krigsforbryter

Den offisielle nettsiden til Asma Assad, konen til Syrias diktator, er overtatt av hackere. De har avlevert et budskap som spotter Asmas støtte til sin mann.
Asma Assad. (Foto: Ammar Abd Rabbo, flickr.com)
Asma Assad. (Foto: Ammar Abd Rabbo, flickr.com)

– Jeg er Asma Assad. Jeg er konen til en ond krigsforbryter. Han gir ordre til vår hær om å bombe og bombardere hele sivile byer. Han dreper uskyldige sivile, skriver hackerne.

Slik lyder resten av meldingen hackerne har lagt fra seg på asmaassad.com.

Assad sender sine medløpere for å voldta kvinner, unge jenter og gutter, torturere barn og myrde uskyldige sivile med snikskytere. Han holder nå på med å ødelegge min hjemby, Homs. Han bomber moskéer, kirker, sykehus og hans brutalitet kjenner ingen grenser. Han prøver å vende alawitter, sunnier, kristne og kurdere mot hverandre. Jeg sa til ham at det ikke kommer til å fungere, men han er sikker på at det vil det. Han tror han kan lure det amerikanske folk med hyggelige intervjuer.

Jeg er Asma Assad, den vestlig utdannede, progressive, moderne, filantropiske ørkenrosen. Jeg er Asma Assad, og jeg står med min mann!

Jeg er med Bashar!

Også fredag kommer det meldinger om blodige kamper i Syria, som koster titalls mennesker livet.

Onsdag påpekte MIFF at nyhetsbyrået NTB skrev åtte ganger mer om Israel enn Syria i perioden 2008 til 2010. Selv de siste 13 måneder, hvor tusenvis av mennesker er drept i Syria, har fokuset til sammen vært større på Israel enn på Syria.

Les mer om situasjonen i Syria her.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart