Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Amerikanere støtter angrep på Iran

B-52 Stratofortress. (Illustrasjonsfoto: US Air Force)
B-52 Stratofortress. (Illustrasjonsfoto: US Air Force)
49 prosent av amerikanerne mener USA bør bruke militær styrke for å hindre Iran i å få atomvåpen. Lørdag varslet Ahmadinejad en kommende nyhet om atomprogrammet og iranske demonstranter ropte "Død over Israel" og "Død over Amerika".

Tallene kommer fra en meningsmåling som Pulse Opinion Research har gjennomført for avisen The Hill.

62 prosent av amerikanerne er bekymret for at Iran vil gjennomføre et terrorangrep mot USA. 37 prosent er ikke veldig bekymret eller ikke bekymret i det hele tatt.

President Barack Obama gjorde det klart i sin «State of the Union»-tale på nyåret:

«La det ikke være tvil. Amerika er fast bestemt på å forhindre Iran fra å få atomvåpen, og jeg vil ikke utelukke noen alternativer når det gjelder å nå det målet.»

Republikanske kandidater kritiserer Obama for å være for tilbakeholden i forhold til Iran.

– Et Iran med atomvåpen er ikke bare et problem for Israel, det er et problem for USA og alle skikkelige land i verden, sier Mitt Romney.

Dersom han blir valgt som president, vil USA bombe Irans atominstallasjoner med mindre Teheran ikke åpner får internasjonale våpeninspektører, skal hovedutfordrer Rick Santorum ha sagt.

 

Ahmadinejad varsler atomnyhet

Irans president Mahmoud Ahmadinejad varslet lørdag at Iran i løpet av kort tid kommer med «en veldig viktig» nyhet fra atomsektoren. Ahmadinejads uttalelse kom i forbindelse med markering av 33-årsdagen for den islamske revolusjonen.

– I de neste dagene vil verden være vitne til at Iran annonserer en veldig viktig og veldig stor atombragd, sa Ahmadinejad i en tale som ble direkte overført på TV. Han ga ingen flere detaljer, men slo fast at Iran «ikke vil vike en tomme fra sine prinsipper og rettigheter».

Flere titusen iranere har deltatt i statlig organiserte demonstrasjoner hvor de viftet med iranske flagg og bilder av ayatollah Ali Khamenei. Kampropene var også de tradisjonelle: «Død over Israel» og «Død over Amerika».


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart