Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israelske jøder foretrekker angrep på Irans atominstallasjoner

Israelske reservesoldater i fallskjermenheten inne på repetisjonsøvelse, får siste instruksjoner før de hopper. (Illustrasjon: IDF)
Israelske reservesoldater i fallskjermenheten inne på repetisjonsøvelse, får siste instruksjoner før de hopper. (Illustrasjon: IDF)
Et militært angrep på Irans atomprogram vil være mindre skadelig enn å måtte leve med trusselen fra et Iran med atomvåpen, mener 65 prosent av jødene i Israel.

Tallet kommer fram i en ny undersøkelse gjennomført av Jerusalem-senteret for offentlige saker for Ha’aretz. Kun 26 prosent av jødene i Israel mener et militært angrep mot Irans atomprogram er mer skadelig enn at Iran får atomvåpen.

Flest menn, nærmere bestemt 73 prosent, mener et militært inngrep for å stanse atomprogrammet er å foretrekke, mens kun 56 prosent av kvinnene mener det samme.

60 prosent av de 505 deltakerne svarer at de tror en militær aksjon er den eneste måten å få stanset Irans atomprogram på, mens 37 prosent er uenige. 63 prosent svarer at Israel vil få gjennomgå like mye, uavhengig av om det er Israel selv eller USA som gjennomfører de eventuelle angrepene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart