Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

– Iransk bevis på «israelsk spion» forfalsket

Illustrasjon: Matthew Wilkinson
Illustrasjon: Matthew Wilkinson
Det israelske passet, som iransk TV har knyttet til "spionen" Majid Jamali Fashi kan være forfalsket. Fashi ble hengt som "Mossad-agent" 15. mai etter å ha blitt dømt for drap.

En iransk tv-stasjon har hevdet at en av de angivelige spionene som gjennomførte drapet på en iransk atomforsker i fjor, bar et israelsk pass. Denne «spionen» var Majid Jamali Fashi, som skal ha gjennomført angrepet på vegne av den israelske etterretningsorganisasjonen Mossad.

Det viser seg at det israelske passet med Fashis foto, som fjernsynskanalen offentliggjorde rett etter at Fashi ble hengt, trolig var forfalsket. En av årsakene er at passet hadde en utstedelsesdato fra 2003, da «agenten» bare var 15 år gammel. Våkne observatører har påpekt at mannen på bildet ser langt mer voksen ut enn 15 år. Det er også mistenkelig at mannen på bildet ser bort fra kameraet.

En annen blogger har påpekt at passet som er avbildet på iransk tv deler samme detaljer som et bilde av et israelsk pass som er tilgjengelig på Wikipedia. Begge ble utstedt 17. november 2003 i Netanya, rapporterer Times of Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart