Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Romney planlegger besøk i Israel

Den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney ligger kanskje et stykke bak Barack Obama på meningsmålingene, men "Obamacare" og en sterk støtte til Israel vil trolig være en fordel for mormoneren. (Foto: Gage Skidmore)
Den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney ligger kanskje et stykke bak Barack Obama på meningsmålingene, men "Obamacare" og en sterk støtte til Israel vil trolig være en fordel for mormoneren. (Foto: Gage Skidmore)
Republianernes håpefulle presidentkandidat, Mitt Romney, vil avlegge Israel et besøk i løpet av sommeren, sier regjeringskilder til israelske medier.

Turen er under planlegging, men ingen detaljer rundt reisen har foreløpig blitt offentliggjort for pressen, melder Yedioth Aharonoth. Det er også uvisst nøyaktig når turen finner sted og hvor lenge den skal vare.

– Han er en rotfast venn av Israel, så vi vil svært gjerne møte ham, sa statsminister Benjamin Netanyahus rådgiver Ron Dermer mandag.

– Vi verdsetter hans sterke og utvetydige støtte til Israel og vi er sikker på at besøket bare vil styrke dette, utdypet han videre.

Minefelt
Ha’aretz
-journalist Chemi Shalev mener Romneys besøk vil utgjøre et «politisk minefelt» for Netanyahu. Det er ingen hemmelighet at han og sittende USA-president Barack Obama aldri har funnet tonen, og kan fort bli beskyldt for å blande seg inn i amerikansk politikk, mener han. Kjemien mellom den israelske statsministeren og Romney skal være betydelig bedre. De har kjent til hverandre helt fra 1970-tallet, fra før de begge gikk inn i politikken.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart