Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

– Fjern Iran-sanksjonene

Foto: Skjermdump fra Theiranproject.org
Foto: Skjermdump fra Theiranproject.org
Amerikansk panel ønsker å fjerne sanksjonene som er innført mot Irans atomprogram, fordi de mener det gjør forhandlingene med Teheran enda vanskeligere.

De kaller seg «Iran-prosjektet«. En USA-basert organisasjon som arbeider for større samarbeid mellom iranske og amerikanske myndigheter, og som har publisert et dokument der de tar til orde for en ny tilnærming til Teheran. Sanksjonene som USA har kjempet gjennom mot deres atomprogram på den internasjonale arenaen, virker mot sin hensikt, frykter de.

– USAs politikk har kanskje saktet ned, men ikke klart å stanse framskrittene i Irans atomvåpenprogram. De har heller ikke ledet til noen gjennombrudd i atomsamtalene, eller  forbedret menneskerettighetenes kår i Iran, hevder de i dokumentet.

– Kanskje har politikken skapt færre muligheter for å håndtere Iran, grunnet regimets hardere motstand under press […] Etter 30 år med sanksjoner og forsøk på å isolere Iran, ser det utvilsomt ut som at press alene ikke kan endre beslutningene til Irans ledere […] Et styrket diplomatisk tiltak som inkluderer løfter om å løfte sanksjoner i bytte mot verifiserbart samarbeid, kan hjelpe til med å gjøre slutt på stillstanden og skape en atomavtale, mener panelet.

En rekke tidligere amerikanske politikere og andre utenrikspolitiske eksperter har i et brev uttrykt sin støtte til innholdet i rapporten, opplyser Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart