Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Israelske jagerfly skal angivelig ha bombet et våpenlager utenfor Damaskus. (Foto: U.S. Air Force photo/ Master Sgt. Donald R. Allen)

Skal ha bombet våpenlager i Damaskus

Arabiske medier skriver at israelske jagerfly bombet et våpenlager tilhørende Hizbollah.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israelske jagerfly skal fredag morgen ha angrepet et våpenlager tilhørende Hizbollah utenfor den syriske hovedstaden Damaskus, ifølge arabiske medier. Tre separate angrep skal ha truffet området, som ligger nær Damaskus internasjonale flyplass. Dette området er kjent som et tilholdssted for den iranskstøttede terrorgruppen.

– Israelske jagerfly angrep et våpenlager i nærheten av flyplassen som tilhører Hizbollah, sier Rami Abdel Rahman i Syrian Observatory for Human Rights.

Bilder fra det angivelig israelske angrepet har dukket opp i sosiale medier. Der kan man se røyk og flammer fra området, men det er ikke kommet rapporter om drepte eller skadde. Verken Israel, Syria eller Hizbollah har så langt kommentert angrepet.

I en video som ligger ute på sosiale medier kan man se det syriske militæret avfyre luftvern-missiler som et svar på flyangrepet, skriver avisen Times of Israel.

Tidligere i september skal Israel ha angrepet en syrisk våpenfabrikk, som er kjent for å produsere kjemiske våpen. I løpet av den syriske borgerkrigen har Israel gjennomført over 100 flyangrep inne i Syria. Målet er å hindre våpenleveranser fra blant andre Iran til den libanesiske terrorgruppen Hizbollah i ly av borgerkrigen.

En Hizbollah-drone ble skutt ned over Golanhøyden tidligere i uken.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart