Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Skal ha bombet våpenlager i Damaskus

Israelske jagerfly skal angivelig ha bombet et våpenlager utenfor Damaskus. (Foto: U.S. Air Force photo/ Master Sgt. Donald R. Allen)
Arabiske medier skriver at israelske jagerfly bombet et våpenlager tilhørende Hizbollah.

Israelske jagerfly skal fredag morgen ha angrepet et våpenlager tilhørende Hizbollah utenfor den syriske hovedstaden Damaskus, ifølge arabiske medier. Tre separate angrep skal ha truffet området, som ligger nær Damaskus internasjonale flyplass. Dette området er kjent som et tilholdssted for den iranskstøttede terrorgruppen.

– Israelske jagerfly angrep et våpenlager i nærheten av flyplassen som tilhører Hizbollah, sier Rami Abdel Rahman i Syrian Observatory for Human Rights.

Bilder fra det angivelig israelske angrepet har dukket opp i sosiale medier. Der kan man se røyk og flammer fra området, men det er ikke kommet rapporter om drepte eller skadde. Verken Israel, Syria eller Hizbollah har så langt kommentert angrepet.

I en video som ligger ute på sosiale medier kan man se det syriske militæret avfyre luftvern-missiler som et svar på flyangrepet, skriver avisen Times of Israel.

Tidligere i september skal Israel ha angrepet en syrisk våpenfabrikk, som er kjent for å produsere kjemiske våpen. I løpet av den syriske borgerkrigen har Israel gjennomført over 100 flyangrep inne i Syria. Målet er å hindre våpenleveranser fra blant andre Iran til den libanesiske terrorgruppen Hizbollah i ly av borgerkrigen.

En Hizbollah-drone ble skutt ned over Golanhøyden tidligere i uken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart