Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Irans militærsjef: En ny Midtøsten-krig vil ende med at Israel blir utslettet

Irans øverste militære leder, Ali Jafari (t.v.), sier Israel vil utslettes i en ny Midtøsten-krig. (Foto: Parmida Rahimi/Flickr)
Irans øverste militære leder, Ali Jafari (t.v.), sier Israel vil utslettes i en ny Midtøsten-krig. (Foto: Parmida Rahimi/Flickr)
Og Iran er trygg på at Hizbollah og Hamas skal hjelpe dem med å nå målet sitt.

Leder for den iranske revolusjonsgarden truer med at enhver framtidig krig i regionen vil ende med at Israel blir utslettet, skriver avisen Times of Israel.

– I dag sier vi at enhver ny krig vil føre til utryddelsen av det zionistiske regimet, skal Ali Jafari ha fortalt iranske reportere, ifølge iranske medier.

Jafari skal også ha sagt at Israel allerede har «sett motstandens makt» i den andre Libanon-krigen i 2006 og i krigen mellom Israel og Hamas i 2008.

– Motstandsfrontens skjebne er sammensveiset og de vil alle stå samlet. Hvis Israel angriper en del av motstanden vil de andre strømme til fronten.

Sjefen for Irans revolusjonsgarde avviser også konsekvent en avvæpning av den Libanon-baserte Hizbollah-militsen, som Saudi-Arabia har krevet.

– Hizbollah må være bevæpnet for å kunne kjempe mot Israel, som er den libanesiske nasjonens fiende. Det er naturlig at de skal ha de beste våpnene for å beskytte Libanons sikkerhet. Det er helt udiskutabelt, sier Jafari.

Irans øverste leder Ayatollah Khamenei oppfordret nylig den muslimske verden til å «kjempe mot kreftsvulsten Israel.»

– I dag er spørsmålet om Palestina det viktigste temaet i den muslimske verden, siden det er et islamsk land som er tilranet og omgjort til et middel for å sabotere sikkerheten til flere land i regionen. Denne kreftsvulsten [zionist-regimet] bør bekjempes, skriver Khamenei på Twitter.

Iranske ledere oppfordrer rutinemessig til utryddelse av Israel. Iran sponser, trener og bevæpner terrorgrupper på Gazastripen, Vestbredden og i Libanon.

Saudi-Arabias mektige kronprins, Mohammed bin Salman, kaller Irans øverste leder, Ayatollah Khamenei, for «en ny Hitler i Midtøsten».

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart