Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fatah hyller bruken av barnesoldater

Barnesoldaten Amir sier han ønsker å skyte jødene som drepte terroristen Omar Abu Laila. (Foto: Skjermdump)
Ber sine følgere på Facebook om å dele en video av barnesoldaten Amir.

På sin egen Facebook-side har Fatah, organisasjonen til den palestinske presidenten Mahmoud Abbas, publisert en urovekkende video som skal fremstille en ung barnesoldat ved navn Amir. I videoen sier Amir, som er en ung jordansk gutt, at han er på vei til Jerusalem for å hevne den palestinske terroristen Omar Abu Laila, som drepte to israelere i 2019. Laila ble senere drept i en skuddveksling med israelske soldater da han nektet å overgi seg.

Barnesoldaten Amir, som er ikledd militæruniform, har en sprettert i den ene hånden og et lekevåpen i den andre. I videoen forklarer han til sin mor hvorfor han ønsker å «skyte jødene som skjøt Omar» – den palestinske terroristen – og hvis nødvendig «dø for Jerusalem og Al-Aqsa-moskeen», «fordi de fortjener at vi dør for dem», skriver Palestinian Media Watch.

Det er ingen tvil om at Fatah støtter budskapet i filmen og indoktrineringen av barn. De har valgt å feste videoen på toppen av Facebook-siden sin, slik at ingen av dem som besøker siden deres skal gå glipp av dette budskapet.

At Fatah støtter barnemishandling og bruk av barn som soldater er ikke noe nytt. Palestinian Media Watch har avdekket slike historier i en årrekke. Nylig eksponerte de hvordan Fatah fikk en ung jente til å lese opp et dikt på radio, om hvordan palestinsk barn er «ammunisjon» og ment for «martyrdøden».

MIFF er med i en internasjonal kampanje for å redde palestinske barn fra å bli barnesoldater. Du kan lese mer om denne kampanjen ved å klikke her.

Se videoen om Amir som Fatah ber sine følgere om å dele videre:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart