Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

14-barnsfar (48) døde av korona

Ambulansemedarbeidere fra ambulansetjenesten Magen David Adom er klare til å hente syke korona-pasienter. (Foto: MDA)
Antall koronadødsfall nærmer seg 200 i Israel.

Helsedepartementet opplyser onsdag morgen om at antall koronadødsfall nå er oppe i 187 i Israel. Antallet påviste smittetilfeller er oppe i 14.326, med 400 nye påviste tilfeller de siste 24 timene, skriver Times of Israel.

Tilstanden er alvorlig for 148 av de smittede, med 111 av dem i respirator. Så langt har 4961 personer blitt friskmeldt etter å ha fått påvist korona.

En av dem som har dødd de siste dagene er en 48 år gammel mann fra den ultraortodokse byen Bnei Brak, en by hardt rammet av koronapandemien. 48-åringen var far til 14 barn. Mannen skal ikke ha hatt noen underliggende sykdommer og døde etter en uke i respirator på sykehuset.

I tillegg døde en 57 år gammel kvinne på Hadassah Ein Kerem-sykehuset i Jerusalem. Hun skal ha hatt underliggende sykdommer. På Kaplan Medical Center døde en 100 år gammel kvinne, den eldste som har dødd av koronaviruset i Israel.

De fleste som har dødd av korona i Israel har vært eldre og personer med underliggende sykdommer. Eksperter mener den relativt sakte økningen i antallet påviste smittetilfeller og pasienter i respirator viser at Israel har virusutbruddet under relativt god kontroll.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart