Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Skaperen av «Fauda» med ny TV-serie

Niv Sultan spiller en kvinnelig undercover agent for Mossad i den iranske hovedstaden Teheran. (Foto: Skjermdump)
Serien, som er kjøpt opp av Apple, handler om en Mossad-agent i Teheran.

Apple har kjøpt rettighetene til å kunne vise det nye israelske spiondramaet «Teheran», som sendes i Israel fra og med denne uken. Serien, som i Israel sendes på TV-kanalen Kan, er skrevet av manusforfatter Moshe Zonder. Han var en av manusforfatterne bak den populære israelske serien «Fauda».

Serien handler om en Mossad-agent (spilt av skuespiller Niv Sultan) som går undercover i Iran for å sabotere landets kjernefysiske anlegg. Oppdraget går ikke helt som planlagt og agenten blir sittende fast i Iran, landet hvor hun ble født. Uventet forelsker seg hun i en ung iransk mann, skriver Ha’aretz.

– Dette er en lykkelig slutt på en sprø Hollywood-reise som startet for fem år siden. Vi har hatt troen på serien hele tiden og nå har vi fått den største tilliten vi kan be om, sier Dana Eden og Shula Spiegel, seriens produsenter.

Det er foreløpig ikke klart når «Teheran» vil bli tilgjengelig for internasjonale seere på strømmetjenesten Apple+. Spiondramaet føyer seg inn i rekken av israelske TV-serier som har blitt internasjonale de siste årene, som «Fauda» og «Shitsel». Her en trailer av den nye israelske spiondramaet på hebraisk:


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart