Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Dødeligste døgn siden pandemien startet

Onsdag døde 17 personer av korona i Israel. Det er det høyeste dødstallet siden pandemien startet. (Illustrasjonsfoto: Mage
De siste 24 timene har 17 personer dødd av korona i Israel.

Israel hadde onsdag sin dødeligste dag siden starten på koronapandemien, med 17 nye koronadødsfall i løpet av 24 timer. Det totale antallet dødsfall i Israel siden starten av pandemien er nå 639, skriver Times of Israel.

Den forrige dystre rekorden var fra 3. august med 15 dødsfall. Siden midten av juli har det vært rundt 10 koronadødsfall om dagen i Israel.

Samtidig melder Helsedepartementet om 1731 nye smittetilfeller, som gjør at det totale antallet påviste smittetilfeller nå er 87.878.

Av dette er over 25.000 av tilfellene fortsatt aktive. 369 personer er alvorlig syke, med 110 personer tilkoblet respirator. Tilstanden er moderat for 156 personer. For de aller fleste smittede er det milde eller ingen symptomer.

Infeksjonsraten, antallet smittede i forhold til testede, var tirsdag 6,8%.

Nylig vedtok israelske politikere flere restriksjoner i håp om å bremse viruset. I mai var Israel nede i så lite som 10 nye smittede om dagen, men etter at landet åpnet opp igjen har antallet nye smittetilfeller skutt fart.

Til tross for mange smittede har relativt få dødd av korona i Israel per 100.000 innbyggere sammenlignet med mange andre land. I Israel har det vært 7 døde per 100.000 innbygger. I Italia har det vært 44,5 døde per 100.000 innbygger, mens i Frankrike er det 35,9 døde per 100.000.

En israelsk koronavaksine er også på trappene:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart