Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel passerte to millioner vaksinasjoner

14. januar passerte Israel to millioner vaksinerte. Innen utgangen av mars skal alle i landet være vaksinert. (Foto: GPO)
Hele den voksne befolkningen skal være vaksinert innen utgangen av mars.

Torsdag 14. januar markerte Israel milepælen med å ha gitt to millioner mennesker den første av i alt to doser koronavaksine, skriver Times of Israel. Ingen land i verden er i nærheten av Israels vaksinasjonstempo.

Personen som ble nummer to millioner til å bli vaksinert var en barnehagelærer fra byen Ramle i det sentrale Israel. Statsminister Benjamin Netanyahu og helseminister Yuli Edelstein, som begge har fått to doser vaksine, var til stede ved helseklinikken i byen for å skape blest rundt begivenheten. De var også til stede da nummer én million ble vaksinert.

– Dette har allerede blitt en rutine. Det er noe vi er veldig glad for å bli vant med, men mest av alt ønsker vi å bli ferdig med dette. Vi vil fortsette mot den neste millionen, sier Netanyahu, som påpeker at mye arbeid gjenstår.

Israel er snart ferdig med første vaksinedose til alle over 50 år og neste uke vil man starte vaksinering av alle over 40 år. Netanyahu har tidligere sagt at alle israelere over 16 år skal være vaksinert innen utgangen av mars.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart