Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas er allerede godt i gang med å gjenoppbygge rakettarsenalet sitt

Hamas og Islamsk Jihad liker å vise frem rakettene sine på parader på Gazastripen. Rakettene blir i stor grad levert og finansiert av den islamske republikken Iran, som i likhet med Hamas har som mål å utslette den jødiske staten Israel.
Forbereder seg til neste gang det bryter ut krig med Israel.

Hamas er allerede i full gang med å gjenoppbygge sitt massive arsenal av raketter, så de er klare til å angripe Israel igjen ved neste krig, ifølge iranske medier. Hamas skal ha kunngjort til iranske medier at de har gjenopptatt produksjonen av raketter etter at den siste runden med konflikten tok slutt.

Hamas fortalte sine iranske støttespillere at «våre produksjonslokaler og fabrikker har gjenopptatt produksjonen av tusenvis av raketter». I løpet av den elleve dager lange krigen mellom Hamas og Israel i midten av mai avfyrte terrorgruppene på Gazastripen over 4300 raketter mot Israel.

Iran er en av de viktigste støttespillerne til Hamas og Islamsk Jihad, de to største terrorgruppene på Gazastripen, og forsyner dem med både penger, våpen og teknologi. Iranske ledere hadde flere ganger kontakt med Hamas mens kamphandlingene mot Israel pågikk. De skal ha kommet med råd og støttet deres kamp mot Israel. Hamas har offentlig takket Iran for støtten.

Hamas har rundt 15.000 raketter, i tillegg til at Islamsk Jihad har mange. Enkelte raketter skal ha en rekkevidde på 250 kilometer. De fleste rakettene har iransk teknologi. Noen er også produsert i Iran, skriver Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart