Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israelske medier hacket – publiserte iranske trusler

Minst to israelske medier ble hacket på toårsdagen for attentatet på Qassem Soleimani. De publisert et bilde som skulle illustrere en missil, avfyrt fra den ikoniske ringen til Soleimani, mot den israelske atomreaktoren i Dimona. (Foto: Skjermdump)
Hackerangrepet skjedde på toårsdagen for attentatet på toppgeneralen Qassem Soleimani.

Minst to israelske medier ble natt til mandag hacket av iranske eller iransk-støttede hackere. På sine kanaler publiserte de en iransk propagandavideo knyttet til toårsdagen for attentatet på toppgeneralen Qassem Soleimani.

Jerusalem Post var en av dem som publiserte videoen, som inneholdt klipp fra en iransk missiløvelse i desember, hvor Iran simulerte et angrep på den israelske atomreaktoren i Dimona. På bildet ser det ut til at et missil blir avfyrt fra den velkjente ringen til Soleimani med teksten «vi er nærmere deg enn du tror» på både hebraisk og engelsk.

Det var 3. januar 2020 at Soleimani ble drept i et målrettede amerikansk attentat i Bagdad i Irak. Soleimani var leder av de iranske Quds-styrkene, den iranske revolusjonsgardens arm utenfor landets grenser. USA har klassifisert Quds-styrken som en terrororganisasjon, skriver Times of Israel.

Iran har gjentatte ganger lovet at attentatet på Soleimani skal hevnes. Iransk-støttede militser avfyrte flere raketter mot en amerikansk militærbase i Irak dager etter attentatet, men ingen amerikanske soldater ble drept. Selv om det var USA som stod bak attentatet mot Soleimani har Iran flere ganger anklaget Israel for å ha vært involvert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart