Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Du avgjør din skjebne

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Den israelske regjering gir Arafat en liten sjanse til. I løpet av 12 timer fra onsdag kveld må han arrestere og fenglse 36 terrorister. Fra statsministerens kontor blir det avvist at meldingen Peres gav på telefon til Arafat onsdag var noe ultimatum. Det avvises også at den sparsommelige militære aktiviteten onsdag var et forsøk på å gi Arafat en ny sjanse. Hvis Israel ikke ser at Arafat begynner å arrestere terroristene, vil Israel angripe dem, også dem som er medlemmer av sikkerhetsgrupper knyttet nært opp til Arafat.
Peres har avblåst Arbeiderpartiets trussel mot å trekke seg ut av samlingsregjeringen, men advarte mot at spørsmålet kan komme opp på ny hvis ikke enkelte problemer får en snarlig løsning. Peres er temmelig oppbrakt over at Sharon har ydmykhet ham personlig i en rekke hendelser den siste tiden: Peres ble ikke utnevnt som leder for forhandlingsteamet med palestinerne, Sharon gav to andre ministre noen av utenriksminister Peres’ ansvarsområder og sendte tidligere ambassadør Zalman Shoval for å «passe på» Peres under sitt besøk i Washington.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart