Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

mars 12, 2001

Frigjøringshær for Jerusalem

Saddam Hussein har begynt å opprette en «Jerusalem-hær» av frivillige og soldater som skal «frigjøre Palestina» fra israelsk styre, ifølge en ledende irakisk talsmann. Det ble bekjentgjort dagen etter at Ariel Sharon var valgt til statsminister i Israel.

Flere palestinere enn jøder

Ifølge tall fra FN vil antallet palestinere som bor i området vest for Jordan-elven (Israel, Vestbredden og Gaza) være større enn antallet jøder i året 2050. FN-organet venter at det da vil være 11,8 millioner palestinere mot 10,1 millioner jøder.

– Vår tilnærming har slått feil

Dalia Itzik (bildet) var miljøminister i Ehud Baraks regjering. Hun var også medlem av Arbeiderpartiets forhandlingsgruppe i forhold til statsminister Ariel Sharon.

Antisemittisme i verden

I februar kom en talsmann for et politisk parti i Pakistan, Jamanti-I-Islami, med en uttalelse. Bakgrunnen var at et leserbrev i en engelskspråklig pakistansk avis, Frontier Post, skal ha spottet profeten Muhammed. Talsmannen sa at han hadde mistanke om at når brevet ble offentliggjort, skyldtes det en sammensvergelse fra amerikanere, særlig amerikanske jøder.

SHARON: Vil be for Pollard

– Jeg tror det er meget, meget viktig at Jonathan Pollard slipper ut av fangenskap etter så mange år, sa Ariel Sharon til CNN søndag

0

Your Cart