Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Frigjøringshær for Jerusalem

Saddam Hussein har begynt å opprette en "Jerusalem-hær" av frivillige og soldater som skal "frigjøre Palestina" fra israelsk styre, ifølge en ledende irakisk talsmann. Det ble bekjentgjort dagen etter at Ariel Sharon var valgt til statsminister i Israel.

Den første avdelingen i den nye hæren bestod av avdelinger fra det herskende Baath-partiet i en bydel i Bagdad. Tidligere har Irak offentliggjort planer om 6,5 millioner frivillige til jihad mot den jødiske staten, og oppfordret Israels naboer til å åpne sine grenser for soldatene.

Saddam har også et forslag til fredsløsning: Alle jødene som er kommet til Israel etter 1948 [de fleste av dem er fra arabiske land, blant dem nesten alle de jødene som bodde i Irak] skal utvises fra Israel. Israel skal erstattes av et Palestina for alle religioner. «Jødene som bodde der før 1948, kan sameksistere med andre trosretninger,» sier han.

Når vi skal vurdere Saddams ideer, kan vi bl. a. tenke over følgende: Det har flyktet flere jøder fra arabiske land enn arabere fra Israel, etter århundrer med diskriminering og fornedrelse. De har ingenting å reise tilbake til. Det gjelder ikke minst de ca. 150.000 jødene som flyktet fra Irak, det er neppe en eneste jøde igjen der.

Flere artikler fra mars 2001:

– Vår tilnærming har slått feil
ITZIK: Under en samtale om de anstrengelsene regjeringen Barak gjorde for å oppnå en varig avtale med palestinerne, sa tidligere miljøminister Dalia Itzik rett ut: «Det er klart at vår tilnærmingsmåte har slått feil.»

Flere palestinere enn jøder
2050: Ifølge tall fra FN vil antallet palestinere som bor i området vest for Jordan-elven være større enn antallet jøder i år 2050. Befolkningen i Irak vil øke med 132 prosent i perioden.

Antisemittisme i Pakistan
«Nesten alt som skjer, som f. eks. at prisene stiger, kan føres tilbake til Det internasjonale pengefondet og Verdensbanken. Og de er det samme som USA. Og hvem kontrollerer USA? Det gjør jødene.»

Regjeringen Sharon
BAKGRUNN: Sharon fikk den forsvarsministeren han ønsket seg.
Rabbiner Michael Melchior er statssekretær i utenriksdepartementet.

En myte sprekker
EGYPT: President Mubarak har latt offentliggjøre et intervju med Sa’ad Eddin Shazli, som var øverstkommanderende for de egyptiske styrkene under Yom Kippur-krigen i 1973. Shazli innrømmer at 10 dager inne i krigen var hans styrker på flukt, selv om de hadde fordelen av overraskelse i starten. – Egypterne har trodd de vant krigen.

Røttene til kapitulasjon
– Å kutte av forbindelsen til røttene er nettopp et av hovedmålene til branja, den venstreorienterte «klikken» som dominerer Israels intellektuelle liv og som har innflytelse på alle felter: Utdanning, militæret, rettsvesenet. De betrakter jødedommen en fiende i seg selv, skriver Jonathan Rosenblum i Jerusalem Post.

Å dolke folk i ryggen
Parti-kulturen i det israelske arbeiderpartiet har blitt forsuret av en «åtterbande» med personer som Yossi Beilin og Avraham Burg i spissen. Uten å ta hensyn til noe, har de kjempet seg frem til maktposisjoner i partiet. Rabin advarte mot dem, og nektet for eksempel i månedsvis å møte Avraham Burg.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart