Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

mars 14, 2012

Besøket fra Norge til Israel er på samme nivå som ifjor. Totalt øker turistbesøket til landet med seks prosent i årets to første måneder. (Illustrasjonsfoto: Yuen-Ping aka YP, flickr.com)

Rekordbesøk med turister i februar

232.000 turister besøkte Israel i februar. Aldri tidligere har så mange turister valgt å besøke landet i denne kalendermåneden, opplyser det israelske turismedepartementet.

Skjermdump av NTBs artikkel på adressa.no og AFPs artikkel på france24.com.

Slik dras nye streker i løgnbildet om Israel som barnemorder

Mandag morgen ble en 15 år gammel palestinsk gutt drept av en eksplosjon nord på Gaza-stripen. NTB framstiller det som et luftangrep mot ungdommer «i et åpent område», og melder ikke at IDF benekter angrep. AFPs journalist på stedet mener gutten ble drept av eksplosiver som han selv bar med seg.

Et angrep på Irans atomreaktorer, uavhengig av om det utføres av Israel eller USA, har flertallet av amerikanernes støtte. (Foto: Matthew C. Moeller, U.S. Army)

Amerikanere åpner for angrep mot Irans atomprogram

Med tilstrekkelige bevis på at Iran er i ferd med å utvikle atomvåpen, vil et flertall av amerikanerne støtte et militært angrep på ayatollaenes atomanlegg, selv om det vil føre til økte oljepriser.

Skjermdump av FBIs etterlysning av lederen for Islamsk Jihad, Ramadan Abdullah Mohammad Shallah.

Islamsk Jihad erklærer «seier»

Islamsk Jihad omtaler våpenhvilen fra natt til tirsdag som «en seier for martyrenes blod, det palestinske folket og motstanden». Til tross for våpenhvilen fortsetter rakettangrepene.

0

Your Cart