Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel advarer mot feriereiser til Tyrkia

Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan advarer Iran mot å angripe israelere i landet, men fordømmer Israels "systematiske massakre" av palestinere. (Foto: Serdar Kilic)
Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan advarer Iran mot å angripe israelere i landet, men fordømmer Israels "systematiske massakre" av palestinere. (Foto: Serdar Kilic)
Det israelske antiterrorbyrået frykter iranere "jakter" etter israelere i Tyrkia. Ankara advarer Iran mot å gjennomføre aksjoner på tyrkisk jord.

Det israelske antiterrorbyrået har sendt ut en advarsel til israelske statsborgere mot å reise til Tyrkia på feriereiser. Tidligere har israelsk etterretning advart tyrkiske myndigheter om at Iran kan være i ferd med å planlegge angrep mot israelske og jødiske mål i landet.

– Iranske elementer vil forsøke å ramme israelske forretningsmenn og jøder også andre steder i verden, ikke bare i Tyrkia, sier en sikkerhetskilde til Yedioth Aharonoth.

Advarselen mot å reise til Tyrkia ble gjort kjent etter at Ankara rettet en advarsel til Teheran mot å gjennomføre angrep i landet. Den ble sendt direkte til Irans hemmelige Al-Quds styrker, som også er mistenkt for å stå bak terrorangrepene mot israelske diplomater i New Dehli, Bangkok og Tblisi.

Fordømte Israel
Tirsdag snakket den tyrkiske statsministeren Recep Tayyip Erdogan om det  «skjøre» forholdet mellom Israel og Tyrkia da han gjestet nasjonalforsamlingen. Han fordømte Israels «inhumane» aksjoner på Gaza-stripen de siste dagene og anklaget landet for å drive med «systematiske massakrer» av palestinerne.

– En massakre er gjennomført, sakte men systematisk, i Palestina siden begynnelsen av det 20. århundret, hevdet Erdogan. Les artikkelen Hykleren, som påpeker litt av Tyrkias blodige historie.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart