Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

mars 23, 2012

Den sittende regjeringen vil få problemer med å holde seg samlet når budsjettforhandlingene begynner senere i år, tror Knesset-ordstyrer Reuven Rivlin. (Foto: JStreet.org)

Rivlin tror på nyvalg i 2012

Ordstyrer i Knesset, Reuven Rivlin, mener det er tegn som tyder på at den sittende regjeringen vil gå i oppløsning innen året er omme.

Uten et skilsmissebrev fra ektemannen, har ikke jødiske kvinner lov til å gifte seg igjen. Den nye loven skal gjøre det tøffere for menn å holde skilsmissebrevet tilbake. (Illustrasjonsfoto: Meredith Farmer, flickr.com)

Ny skilsmisselov gjør det lettere for kvinner

Tirsdag godkjente Knesset den nye skilsmisseloven, som skal gjøre det lettere for kvinner å få bekreftelse på avsluttet ekteskap. I kun 3 av 21 arabiske stater har kvinner rett til skilsmisse.

PAs statsminister Salam Fayyad var fornøyd med de nye 5,75 milliarder kronene som giverlandsgruppen spytter inn i palestinsk økonomi. (Foto: Den katolske kirke, England and Wales)

PA får mer pengestøtte

De internasjonale giverlandene ble onsdag enige om å øke sine økonomiske bidrag til de palestinske selvstyremyndighetene (PA).

0

Your Cart