Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

april 10, 2012

Israels finansminister Yuval Steinitz lover at skattetrykket i Israel ikke vil gå opp, med mindre skatteinntektene synker mer enn forventet. (Foto: GPO)

– Ingen planer om å øke skattene

I et intervju understreker finansminister Yuval Steinitz at på tross av budsjettunderskuddene, er det ikke aktuelt å øke skattene i Israel.

En av stridsvognene til den syriske hæren har blitt ødelagt av opprørsstyrker. (Illustrasjon: Freedom House)

Syriske tropper angriper Homs

På tross av at våpenhvilen mellom opprørerne og regjeringen skulle vært på plass i dag, har nasjonale styrker gått til angrep på Homs.

Statsminister Benjamin Netanyahu vil presentere for PA-statsminister Fayyad sikkerhetsordningene som er nødvendige for Israel ved en sluttavtale med palestinerne. (Foto: GPO)

Vil presentere sikkerhetsordinger for Fayyad

Statsminister Benyamin Netanyahu (bildet) skal møte PA-statsminister Salam Fayyad og vil komme med et brev som detaljerer krav som er «nødvendige for å beskytte israelske borgere». PAs president Mahmoud Abbas advarer Israel om at han kommer til å appellere til FN hvis forhandlingen ikke blir gjenoppstartet.

Amerikanske gassrør. (Illustrasjon: Steev Hise)

Nytt angrep på gassrøret fra Egypt

Ingen gruppe har tatt ansvar for angrepet mot installasjonen som krysser Sinai-halvøya. Dette er 14. angrep mot gassrøret siden Mubaraks fall. Gassrøret har vært stengt fra 5.februar.

Irans president Mahmoud Ahmadinejad avviser Vestens krav om å stanse anrikningen av uran. (foto: Daniella Zalcman)

Iran avviser vestlige krav rundt atomplaner

Iran avviste søndag vestlige krav om å stenge atombunkeren Fordo, og kommer heller ikke til å slutte med å anrike uranium til et høyt nivå. Israelske kilder sier det er positivt at Iran viser sitt egentlige ansikt.

Israelere har mindre fritid til å slappe av enn OECD-gjennomsnittet. (Illustrasjon: Ariela Ross)

Israelere jobber mer enn OECD-snittet

OECD-tall viser at israelere jobber 2000 timer i året, sammenliknet med britenes 1650 timer, tyskerne 1419 timer og nordmennenes 1414 timer i året.

0

Your Cart