Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

november 19, 2012

Skjermdump fra den britiske avisen The Telegraph lørdag 17. november 2012.

Hamas-raketter dreper sivile i Gaza

Mohammed Yasser Sadallah (4) ble holdt opp av den egyptiske statsministeren som eksempel på uskyldig palestinsk blod som fløt på grunn av israelsk aggresjon. Men det var en Hamas-rakett som drepte gutten og en palestinsk 20-åring 16. november.

Skjermdump fra NRK Dagsrevyen søndag 18. november 2012. Innfelt til høyre er korrespondent Sigurd Falkenberg Mikkelsen.

Propagandaspråket og nøkternheten lever side om side i NRK

Propagandaspråket til Odd Karsten Tveit ble avslørt av NRK-kollega i NRK Dagsrevyen. – Israel bombarderer 1,7 millioner mennesker på Gaza-stripen, sa Tveit. – Inntrykket mitt er at Israel prøver å unngå sivile tap, sa Sigurd Falkenberg Mikkelsen tidligere i sendingen.

Israelsk stridsvogn (Illustrasjon: Michael Shvadron, IDF)

Nesten alle i Israel støtter krigen mot rakett-terroristene

90 prosent av de jødiske innbyggerne i Israel gir sin tilslutning til forsvarsoperasjonene mot Hamas. Også et klart flertall i den arabiske minoriteten støtter operasjonene. Både jøder og arabere er mye mer skeptisk til en bakkeoperasjon.

44 millioner cyberangrep mot Israel er avverget i løpet av Gaza-krigen mot Hamas, ifølge israelske myndigheter. (Foto: flickr.com)

Forsvarskrig på tre fronter

I tillegg til å måtte utkjempe et militært slag mot Hamas, står Israel overfor et massivt cyberangrep og en «juridisk slagmark». Siden Operasjon Forsvarssøyle ble satt i gang for snart én uke siden, har Israel registrert 44 millioner angrep mot sine datasystemer.

Foto: Skjermdump fra Yedioth Aharonoth

Funksjonshemmet må bo i bomberom

En enslig mor fra Sderot må la sin funksjonshemmede sønn bo fast på bomberommet så lenge konflikten med Hamas fortsetter. I mens redder israelske sykehus livene til fiendens barn.

Skjermdump fra miff.no

MIFF beklager nedetid på server

På grunn av enorm stor pågang til miff.no har nettstedet til tider vært utilgjengelig de siste døgn. Våre nettutviklere har jobbet hardt for å løse problemet og øke kapasiteten. Mandag kveld er serveren mer stabil enn på lenge.

En Iron Dome-rakett blir avfyrt for å tilintetgjøre en terrorrakett på vei mot Ashdod. (Foto: IDF)

Hva partene krever i våpenhvileforhandlinger

Israel krever at rakettangrep stanser helt og at smuglingen av våpen inn til Gaza-stripen stanser for å gå med på våpenhvile. Hamas på sin side krever at israelerne fjerner sjøblokaden av kyststripen.

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart