Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

november 29, 2012

Statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)

– FN-resolusjon er et hinder for fred

– En palestinsk stat kan bare bli dannet gjennom direkte forhandlinger, ikke gjennom dagens votering i FN, sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Tyskland trekker tilbake sin støtte til Israel og har bestemt seg for å stemme blankt.

Kåre Willoch holder Israel og/ eller Israels påståtte mangel på fredsvilje ansvarlig for antisemittisme over hele verden. (Foto: Høyre)

Willoch beviste at han er feil mann på minnemarkeringer for drepte jøder

«Betente Midtøsten-spørsmål er ikke tema under den årlige minnemarkeringen på Møhlenpris,» skrev arrangørene. Men slik kunne det ikke bli da de valgte å invitere Kåre Willoch. «Fred i Midtøsten kan stoppe antisemittisme i hele verden,» sa Willoch i sin tale. Med denne setningen røper Willoch hvor han kommer fra.

Ehud Olmert og Tzipi Livni, fra den tiden de "regjerte" Kadima-partiet sammen. (Foto: Tzipi Livnis flickr-konto)

– Ingen grunn for å gå imot PAs FN-plan

Tidligere statsminister Ehud Olmert er uenig med regjeringen og USA i at PAs ønske om oppgradering av sin status i FN representerer et brudd på Oslo-avtalene. Meningene i Israel er svært delte i dette spørsmålet.

Aps partileder Shelly Yachimovich (Foto: Arbeiderpartiet i Israel)

Arbeiderpartiet til stemmeurnene

I jakt på gamle storhetstider skal Arbeiderpartiets 60.424 medlemmer stemme over partilisten til Knesset-valget 22. januar.

Finnes det noe bedre å bruke tiden på i juni, enn å nyte sol mens du ser Norges og Israels største talenter brake sammen på fotballbanen? (Illustrasjon: MIFF)

Norge mot Israel i U21-EM

Det er duket for norsk-israelsk fotballfest i Israel til sommeren, etter at Norges U21-gutter ble trukket ut til å møte vertsnasjonen i gruppespillet.

0

Your Cart