Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

mars 6, 2013

MIFFs styreleder Morten Fjell Rasmussen utenfor Capitol Hill. (Foto: Kenneth Rasmussen)

Mortens AIPAC-blogg IV

AIPAC-konferansen er over. Morten Fjell Rasmussen fikk med seg besøk på Capitol Hill sammen med Minnesota-delegasjonen før han måtte dra til flyplassen.

Rita Yahan-Farouz under en konsert i Israel. (Foto: Rita, Facebook.com)

Sang om fred for FNs generalforsamling

Den persisk-fødte israelske sangeren Rita sang om fred på hebraisk, farsi og engelsk i salen til generalforsamling i FN. «Toner for fred,» var arrangert av Israels FN-ambassadør.

Yesh Atids Dov Lipman, trygt plassert på sitt faste sete i Knessets plenumsal. (Foto: Dov Lipman, Facebook.com)

Første Knesset-medlem født i USA på 30 år

Rabbiner og Yesh Atid-politiker Dov Lipman måtte gi opp sitt amerikanske statsborgerskap for å kunne bli medlem av Knesset. På kontorpulten hans ligger en stein som hver dag minner han på hvorfor han er i politikken.

Faksmile av Kontrollkomiteens brev til utenriksministeren, sendt 5. mars 2013.

Kontrollkomiteen krever dokumentasjon

Utenriksministeren har gjentatte ganger forsikret Stortinget om at norske økonomiske bidrag til palestinske selvstyremyndigheter ikke har gått til å lønne fengslede terrorister. Nå krever Kontrollkomiteen dokumentasjon på påstanden.

Begravelsen til den tidligere palestinske fangen Arafat Jaradat, som døde i israelsk fangenskap. (Foto: Stop the Wall Campaign, flickr.com)

Palestinsk dobbeltmoral i Jaradat-saken

Mens PA protesterte mot Arafat Jaradats dødsfall i israelsk fengsel og hevdet det var et resultat av tortur, døde en annen fange i et palestinsk fengsel i Jeriko.

0

Your Cart